Specchiasol Cotifibra bélradír -12 tasak

Nincs raktáron Extra akció

A bélradír segíthet a gyomor és bélrendszer egészséges működésében, a székrekedés és a hasmenés megszüntetésében, a teltségérzet növelésében, a fogyókúra sikerében, a vércukorszint stabilizálásában, a koleszterinszint csökkentésében.


Minden reggel 1 ivótasak a szélsőséges emésztési zavarok ellen!


A terméket 2 éves kor felett gyermekek is fogyaszthatják. A termék cukorbeteg, liszt – és laktóz érzékeny személyek, illetve terhesség esetében is fogyasztható. 100%-osan természetes hatóanyagokkal, mesterséges színezék nélkül.


Kivi rostok, kivi pektinnel, rövidláncú prebiotikus rostszálakkal és actinidin enzimmel. Minden reggel 1 ivótasak a szélsőséges emésztési zavarok ellen!


– Fedezi a napi rostbevitelt

– Elősegíti a testsúly csökkentését

– Kezeli a szélsőséges emésztési zavarokat (hasmenés-székrekedés)

– IBS, Diverticulosis, Bélgyulladás és aranyér esetén

– Csökkenti koleszterinszintet

– Enyhíti a belek túlérzékenységét

– Stabilizálja a vércukorszintet (II. típusú diabétesz)

– Megelőzi az epekő kialakulását

– Elősegíti a kalcium és a magnézium felszívódását


Nem kívánatos hatások: nincsen.


Ellenjavallatok: nincsen.


Bélradír – elhízás, székrekedés, hasmenés, aranyér, IBS, bélgyulladás és diverticulosis esetén. 100%-osan természetes hatóanyagokkal, mesterséges színezék nélkül, folyékony formában!


Folyékony, kiporciózott ívótasakok, azonnal iható és finom íze mindenki számára kellemes, hatékony és praktikus alkalmazási módot biztosít.Felhasználási javaslat: napi 1 ívótasak, lehetőleg reggel éhgyomorra, egy legalább 12 napos alkalmazási ciklus keretében. A termék tisztán vagy gyümölcslében feloldva, illetve joghurtban elkeverve fogyasztható.


Minimumkúra-maximumkúra:


A kúraidő minimum 60, maximum 120 nap. A kúraidők között legalább 30 napos szüneteket kell tartani. A termék tasakokra porciózza a napi adagot, amit reggel éhgyomorra önmagában a legjobb elfogyasztani, nagyon kellemes íze van.


Kiszerelés: 12x60ml ívótasak /doboz/12 napi adag 

1.990 Ft 2.450 Ft
Please select variants first