Gerani Máriatövis magolaj

Epe és májvédő tinktúra

A Máriatövis olaja, préseléssel előállított 100%-os magolaj. Kedvező élettani hatását úgy lehet jellemezni, hogy a méregtelenítés "mentőöve".

Miért keletkezhetnek méreganyagok?

-idegfeszültség

-vegyszerek

-mérgek

-kémiai anyagok

-sugárzások

Javasolt kúraszerű alkalmazása:

-heveny idült májgyulladás esetén

-máj kötőszöveti gyarapodásban

-májzsugorban

-rendszeres szeszesital fogyasztáskor

-vegyszerek

-gyógyszerek okozta májkárosodáskor

-májrák kiegészítő kezelésekor

- zsírmáj kezelésére

-különböző böjt kúrák esetén a méregtelenítés megkönnyítésére

- tartós, ill. rendszeres gyógyszerfogyasztáskor a maradványok testből történő kiürítésének segítésére

-fokozza a fehérjeszintézist

A májsejteket újraépíti:

Reggel éhgyomorra, szájban nyállal jól elkeverve, kúraszerűen. Kétszer 21 napos kúra javasolt. A kétszer 21 napos kúra között egy hét szünetet kell tartani.

Sokoldalú, ősi szer:

A máriatövis egyike a legrégebben ismert gyógynövényeinknek, a népi gyógyászatban századok óta alkalmazzák. Májbetegségek gyógyítására a XII. század elejétől kezdve használatos, de írt róla már a római herbalista, Plinius is. A modern kutatások kimutatták, hogy a növényben található aktív hatóanyag, a silymarin képes megvédeni a májat mind az olyan szintetikus anyagoktól, mint a szén-tetrakloridok, mind az olyan természetes eredetű mérgektől, mint a gyilkos galóca toxinjai.

Hatékonysága

Állatkísérletek során megbizonyosodtak arról, hogy amennyiben a máriatövis hatóanyagát (a silybiumot) egy gyilkos galócával történő gombamérgezés előtt juttatják a kísérleti állat szervezetébe, a májkárosodás 100%-ban megelőzhető. Szinte teljes mértékben hatásos még akkor is, ha mintegy tíz perccel a mérgezés után alkalmazzunk. Sőt, még akkor is képes megóvni az áldozat életét s nagy mértékben csökkenteni a májkárosodást, ha a mérgezés után 24 órával később kerül az ellenanyag a szervezetbe.

1.990 Ft
Please select variants first