Biotech Hyper Mass Csokoládé 1000g

Akció

Miért ajánljuk a Hyper Mass-t?

3 különböző szénhidrátforrás, eltérő glikémiás index-szel rendelkező szénhidrátokból

3 különböző fehérjeforrás

Mikronizált kreatin-monohidráttal

Hozzáadott cukor nélkül*

Gluténmentesen

Magas fehérjetartalommal

*Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.


A tömeg vonzásában élsz?

A Hyper Mass kiváló választás a tömegnövelés szerelmeseinek, hiszen a fejlődéshez szükséges megnövelt kalóriabevitelt most egy olyan termékkel egészítheted ki, amely gondosan válogatott összetevőkből áll.


A termék szénhidrát komplexe, 3-féle eltérő glikémiás indexszel rendelkező szénhidrátból áll össze. Mindezt hozzáadott cukor nélkül*!


A fehérje komplex 3 különböző, eltérő felszívódási idővel rendelkező fehérje-összetevőt tartalmaz, így biztosítva számodra az izomtömeg-növeléshez szükséges fehérjeforrást.


A kiegyensúlyozott tápanyagösszetétel érdekében adagonként 1,4 g zsírt tartalmaz.


Azonban ez még messze nem minden, hiszen a Hyper Mass adagonként 3,25 g mikronizált (kisebb szemcseméretű) kreatin-monohidrátot is tartalmaz, amelynek előnyösebbek a tulajdonságai a hagyományos kreatin-monohidrát vegyülethez képest.


Mit tartalmaz a Hyper Mass? Lássuk a számokat!

1 adagban (65 g):


254 kcal

fehérje: 20g

szénhidrát: 38 g

ebből természetesen előforduló cukrok: 4,9 g

rost: 5,4 g

zsír: 1,4 g

mikronizált kreatin-monohidrát: 3,25 g

ebből kreatin: 2,9 g

Kiknek ajánljuk a Hyper Mass-t?

Nőknek és férfiaknak.

Edzés utáni izomregeneráció támogatásához.

Testtömeg- és izomtömeg-növeléshez.

Akinek gondot okoz az extra kalóriabevitel fedezése.

Mikor fogyaszd a Hyper Masst?

Keverj el a keverőpalackban egy adagot (65 g = 4 púpozott evőkanál) 450 ml vízben. Edzésnapokon fogyassz egy adagot reggel, egy adagot közvetlenül edzés után. Pihenőnapokon fogyassz egy adagot reggel, egy adagot este.


A tömegnövelés során elengedhetetlen a megnövekedett energiabevitel, amit elsősorban a szénhidrátok és a fehérjék megnövelt fogyasztásával érhetünk el. A mennyiség mellett fontos, hogy a bevitt tápanyagok minőségére is figyeljünk!


A fentieket figyelembe véve alkottuk meg az egyedi szénhidrát komplexet, amely a magas glikémiás indexű szénhidrát (maltodextrin) mellett nagy mennyiségben tartalmaz alacsony glikémiás indexű rostot, inulin formájában. Továbbá tartalmaz még kukoricakeményítőt, amely modern, széles körben elterjedt szénhidrátforrás.


Ez a komplex szénhidrát-formula ideális a tömegnöveléshez szükséges energiabevitel fedezéséhez, mindezt hozzáadott cukrok nélkül*.


A fehérje komplex 3 különböző, eltérő felszívódási idővel rendelkező fehérje-összetevőt tartalmaz, melyek magas biológia értéküknek köszönhetően kiváló minőségű fehérjeforrást biztosítanak számodra a tömegnövelés során.


Kiegyensúlyozott tápanyag-összetétel a növekedés szolgálatában


Egy tömegnövelő esetében különösen fontos, hogy a termék mindhárom makro tápanyagot tartalmazza a megfelelő arányban; a Hyper Massban ez is teljesül: a magas fehérjetartalom mellett szénhidrát és zsír is szerepel az összetevők között. 


Mikronizált kreatin-monohidrát

A kreatin 3 aminosav (glicin, metionin, arginin) összekapcsolódásából álló makromolekula, amely az energiatermelő, ATP-t produkáló folyamatok szerves alkotórésze. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során.


Az Hyper Mass az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.


*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Kiszerelés: 1000 g (15 adag), 4000 g (61 adag)


Felhasználási javaslat: Keverj el egy adagot (65 g = 1 adagolókanál = 3 púpozott evőkanál 450 ml vízben. Edzésnapokon fogyassz egy adagot reggel, egy adagot közvetlenül edzés után. Pihenőnapokon fogyassz egy adagot reggel, egy adagot este.


ÖSSZETEVŐK: 

Csokoládé ízű: maltodextrin 51%, tejsavófehérje koncentrátum, inulin 7%, zsírszegény kakaópor, kukoricakeményítő 5%, mikronizált kreatin-monohidrát 5%, kalcium-kazeinát (tejet tartalmaz), sűrítőanyag (cellulózgumi), aromák, emulgeálószer: lecitinek (szója), tejsavófehérje izolátum, étkezési só, édesítőszer (szukralóz)

3.690 Ft 4.190 Ft
Please select variants first