BioTechUSA Collagen feketemálna 300g

Új termék

Collagen

13 g kollagén adagonként

C- és E-vitaminnal

Hialuronsavval

Laktóz-, glutén-, cukormentes

Belülről fakadó üdeség 


Kollagén és hialuronsav: ugye, ismerősek? Hisz nincs is olyan, a szarkalábak és a nevetőráncok ellen bevetett kozmetikum, amelynek tégelyén ne tűnne fel ez a páros. Pedig egyik sem a szépségipar hölgyekre specializált, mesterséges csodaszere, amelyeket direkt a kisimult vonásokért találtak volna fel. Szervezetünk által eleve termelt, természetes vegyületekről van szó, amelyek fontos élettani szerepet töltenek be, éppúgy a férfiak, mint a nők szervezetében. Ám termelődésük a korral sajnos lelassul.


1 adagban (15 g)


13 g kollagén

90 mg hialuronsav

75 mg C-vitamin

2,7 mg E-vitamin

Frissülj, regenerálódj! 


A BioTechUSA Collagen terméke praktikusan egyszerre biztosítja a hialuronsavat és a kollagént is. Mindehhez C-vitamint is adtunk, amely a szervezet saját normál kollagénképzéséhez, ezen keresztül pedig nemcsak a bőr és az erek, de a csontozat, a porcok, a fogak, és a fogíny normál állapotának fenntartásához is hozzájárul. A termékben lévő E-vitamin pedig a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében játszik szerepet. 


Hogyan, mikor, kinek?


Olyan hölgyeknek és uraknak, akik naponta fogyasztható, kollagén-és hialuronsav-tartalmú kiegészítőt keresnek.

Változatos étrend mellé is.

Az Collagen az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.


Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni.


Felhasználási javaslat:

Keverj el 1 adag port (15 g = ½ adagolókanál = 2 púpos evőkanál) 200 ml vízben egy keverőpalack segítségével. Fogyassz naponta 1 adagot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

Szállítási idő: 3 munkanap 

5.990 Ft
Please select variants first