Bioco szőlőmag kivonat forte 100db

BioCo Szőlőmag kivonat Forte MEGAPACK 100 db 200 mg SZŐLŐMAG KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA A készítmény, a BioCo Szőlőmag kivonat tablettához képest kétszeres mennyiségű szőlőmag kivonatot tartalmaz (100 mg helyett 200 mg-ot tablettánként). A szőlőmag értékes flavonoid hatóanyagokat (proantocianidokat) tartalmaz.

Bár sokan nem tudják róla, de először Dr. Szentgyörgyi Albert, Nobel-díjas tudósunk jegyezte le a szőlőmag emberi szervezetre kifejtett kedvező hatását. Felfedezte, hogy a szőlőmag rendkívül nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns vegyületeket.

A környezetünkből érkező káros ingerek és anyagok, mint a szennyezett víz és levegő, a tartósítószerek, a stressz vagy a pollen, a szervezetben szabadgyököket termelnek, melyek az egészséges sejtekre káros hatást gyakorolnak. A szőlőmag kivonat antioxidáns hatású összetevői a polifenolok, a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok akadályozzák. A készítmény ajánlott továbbá keringési problémák kialakulásának megelőzésére, az allergia tüneteinek enyhítésére. Segíthet az ízületek egészségének megtartásában is, és gyulladáscsökkentő hatással is bír.

Élénkíti az agyműködést és erősíti az immunrendszert, megelőző céllal fogyasztása érszűkület és érelmeszesedés ellen ajánlott.

A gyártás során nem a szőlőmag porított őrleményét, hanem annak kivonatát használjuk, amely a szőlőmag hatóanyagát nagy mennyiségben (95%), koncentrált formában tartalmazza. Alkalmazási javaslat: naponta 1-2 tablettát bő folyadékkal lenyelni.

2.990 Ft
Please select variants first